Hvem er vi?

Litt om oss

Velkommen til Østlandet Byggservice AS! Vi er et ferskt og raskt voksende konsept – dannet av en ledergruppe med lidenskap for faget og med en samlet erfaring fra bransjen som overstiger en gjennomsnittlig mannsalder.

Nøkkelpersonene i selskapet bringer med seg en imponerende bredde av kompetanse innen områder som blant annet;

  • Tømrerarbeid
  • Malerarbeid
  • Mur og puss
  • Fasaderehabilitering

 

Våre prosjektledere er trygge, pålitelige og kompromissløse når det kommer til å få kunden til å føle seg i sentrum. Vårt mål er å realisere drømmer for alt fra den kommersielle storkunden med komplekse krav til dokumentasjon og utførelse, til den mindre privatkunden som har en ambisjon  om å endelig få gjennomført tilbygget eller oppussingen sin.

Selv om vi er en relativt ny utfordrer på markedet, er vi stolte av å ha et team  som har vært dypt involvert i utallige prosjekter som utstråler mangfold, over flere år. Vi tror på verdien av å kombinere vår erfaring med innovative tilnærminger for å levere optimale resultater for våre kunder.

Takk for at du velger Østlandet Byggservice AS som din partner innen byggebransjen. Vi er klare til å ta fatt på ditt neste prosjekt og levere resultater som overgår dine forventninger!

Østlandet Byggservice AS leverer alle prosjekter med "fornøyd-garanti"!

"Som en ung og raskt voksende utfordrer på det etablerte markedet, vet vi at fornøyde kunder er den viktigste markedskanalen for oss. Vi setter derfor kvalitet over kvantitet og har som mål at alle prosjekter utført av våre fagfolk skal overgå våre kunders forventninger!"