Noen av våre tjenester

Oppussing

Oppussing av boligen er en essensiell del av å opprettholde eiendommen og øke verdien, spesielt med tanke på fremtidig salg. Hos Østlandet Byggservice AS forstår vi viktigheten av å ta beslutninger rundt oppussingsprosjekter.

Vi vet at mange kan føle seg usikre på hvordan de skal gå frem og hvilke løsninger som både er moderne og passer innenfor budsjettet.

Derfor står vi klare til å veilede deg gjennom hvert trinn av prosessen, fra planlegging til gjennomføring, og sikre at resultatet oppfyller dine forventninger.

Malerarbeid

Østlandet Byggservice AS har spesialisert seg på malingstjenester for alle typer fasader, og vi verdsetter muligheten til å forbedre byggets visuelle appell. Vårt erfarne team av malere, ledet av vår malermester, er forpliktet til å levere resultater av topp kvalitet i hvert eneste prosjekt.

Vi har et mangfoldig team av velutdannede malere med ulik bakgrunn, og i vår travle periode har vi over 20 dyktige fagfolk tilgjengelig. Med denne unike kombinasjonen av kompetanse og ressurser kan Østlandet Byggservice AS ta på seg alt fra små til store oppdrag, både utvendig og innvendig.

Østlandet Byggservice AS tilbyr malingstjenester for et bredt spekter av prosjekter, enten det dreier seg om nybygg, rehabilitering av eldre bygninger eller antikvarisk restaurering og bevaring.

Takrehabilitering

Østlandet Byggservice AS er eksperter på tak. Vi utfører legging av nye tak og rehabilitering av eldre tak. Takrehabilitering er en spesialisert tjeneste hvor vi har opparbeidet oss betydelig ekspertise gjennom over 10 års erfaring.

Taktekking er et eget fagområde som krever grundig håndverk utført av dyktige fagfolk. Våre mestere har omfattende erfaring med takpapp, stein og membraner.

Legging av industritak krever grundig prosjektering på forhånd og involverer ofte materialer som takpapp og membraner. Østlandet Byggservice AS innehar alle nødvendige godkjenninger for denne typen arbeid og leverer alltid et sluttresultat med garanti.

Vinduer og dører

Østlandet Byggservice AS har omfattende erfaring med utskifting av dører og vinduer i ulike typer bygninger. Vi utfører dette arbeidet grundig og presist, med fokus på å møte kundens behov og sikre moderne design og sikkerhet – spesielt for større bygg, sameier eller borettslag.

Vi legger stor vekt på grundig planlegging for å sikre konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Dør- og vindusutskiftning utføres med høy nøyaktighet og kvalitet, og vi tar oss av alt fra planlegging til gjennomføring.

Våre erfarne håndverkere besitter ekspertise innen ulike typer dør- og vindusmaterialer og sørger for at valgene passer til bygningens stil og funksjonalitet.

Nybygg

Østlandet Byggservice AS er spesialisert på å tilby omfattende tjenester innen nybygg. Våre erfarne mestere har lang erfaring og spesialisert kompetanse innen fasade- og takrehabilitering, og vi legger stor vekt på å sikre kvalitet og nøyaktighet i vårt arbeid.

For større kunder som planlegger nybygging og komplekse prosjekter, er det å velge en entreprenør som kan tilby et bredt spekter av tjenester under samme tak både økonomisk gunstig og tidsbesparende.

Som totalentreprenør med et variert tjenestetilbud kan vi også fungere som ansvarlig entreprenør. Vi er forpliktet til å levere skreddersydde løsninger av høy kvalitet som oppfyller våre kunders behov og forventninger.

Tilbygg

Vi tilbyr profesjonelle tjenester innen tilbygg. Våre erfarne håndverkere har ekspertise innen konstruksjon og tilpasning av tilbygg som passer dine behov og ønsker. Vi legger vekt på grundig planlegging, nøye utførelse og høy kvalitet i alle våre prosjekter.

Våre prosjektledere står klare til å hjelpe deg med å realisere ditt tilbygg og skape et funksjonelt og attraktivt tillegg til ditt hjem eller bygning.

Når du velger Østlandet Byggservice AS for ditt tilbygg, kan du forvente en grundig prosess fra start til slutt. Vi starter med en grundig konsultasjon for å forstå dine behov og ønsker, etterfulgt av en skreddersydd planlegging av prosjektet. Deretter utfører våre dyktige håndverkere arbeidet med presisjon og omsorg, og sørger for at tilbygget passer perfekt inn i eksisterende struktur og design.

Mur og puss

Østlandet Byggservice AS utfører mur- og pussearbeid av høy kvalitet med fokus på solid håndverk og estetisk appell. Vi tar oss av alt fra små reparasjoner til større prosjekter med grundighet og presisjon.

Vår ekspertise omfatter en rekke tjenester innenfor mur- og pussearbeid, inkludert oppføring av støttemurer, fasadepussing, muring av peiser og ildsteder, samt restaurering av historiske bygninger.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer til dine behov og preferanser, og vi bruker materialer av beste kvalitet for varige resultater.  Vi tar oss også av maling og etterbehandling for å sikre en komplett og gjennomført utførelse.

Fasaderehabilitering

Østlandet Byggservice AS tilbyr omfattende fasaderehabiliteringstjenester for å forbedre både utseendet og funksjonaliteten til bygningers fasader.

Vårt erfarne team av fagfolk har ekspertise innen reparasjon av murverk, pussing, maling og utskifting av fasadeelementer. Vi benytter moderne teknikker og materialer for å sikre langvarige resultater og optimal beskyttelse mot vær og vind.

Vi tilpasser oss våre kunders unike behov og budsjetter – vårt mål er å levere arbeid av høy kvalitet og overlegne resultater hver gang. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan forvandle og fornye fasaden på din eiendom.

Bad - våtrom

Overlat ansvaret med renovering av ditt bad til Østlandet Byggservice AS – våre dyktige fagfolk vil bistå deg fra planleggingen til gjennomføringen.

Oppussing av eldre baderom innebærer ofte en del arbeid rundt og med rør i et krevende miljø. Vær sikker på at det er fagfolk som utfører godkjent arbeid i henhold til lovverket og med garanti ved ferdigstilling.

Ved arbeid med våtrom og rør kreves det egne godkjenninger og sertifiserte rørleggere. Denne biten har naturligvis Østlandet Byggservice AS på plass! Len deg tilbake og nyt prosessen med utarbeidelsen av ditt drømmebad.

Balkong

Balkongvedlikehold og utbedring er et av våre spesialområder her hos Østlandet Byggservice AS. Over tid kan manglende eller utilstrekkelig vedlikehold føre til alvorlige skader på betong og armering.

Balkonger er vanligvis den mest eksponerte delen av bygningsstrukturen. Derfor er det avgjørende å sikre at balkongoverflater tåler varierende temperaturer, fuktighet fra regn og UV-stråling. Våre profesjonelle tjenester inkluderer riktig overflatebehandling for å forlenge balkongens levetid.

Innglassede balkonger tilbyr privatliv og utvider bruksområdet til året rundt. I tillegg til å skape en koselig atmosfære uansett vær, fungerer innglassing som en beskyttende barriere for balkongen og bidrar til støyreduksjon.

Østlandet Byggservice AS leverer alle prosjekter med "fornøyd-garanti"!

"Som en ung og raskt voksende utfordrer på det etablerte markedet, vet vi at fornøyde kunder er den viktigste markedskanalen for oss. Vi setter derfor kvalitet over kvantitet og har som mål at alle prosjekter utført av våre fagfolk skal overgå våre kunders forventninger!"